Verrassend WinkelweekendVerrassend Winkelweekend
Morslint door AmberparkMorslint door Amberpark
Beweegtoestellen HaagwijkBeweegtoestellen Haagwijk
Filmproject Slaaghwijk WereldwijkFilmproject Slaaghwijk Wereldwijk
Leidse HooidagenLeidse Hooidagen

Rabo Impactfonds

Organisatie

Vanuit het Impactfonds ondersteunt de Rabobank organisaties die met hun projecten aansluiten bij de thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, en initiatieven die bijdragen aan de energietransitie.

Wat is het Rabo Impactfonds

Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio Leiden-Katwijk? Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Zo realiseren we samen oplossingen voor de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie.

Vanuit het Impactfonds ondersteunen we verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk project initiëren dat bij voorkeur aansluit bij één van de thema’s. Daarnaast ondersteunen we organisaties met een innovatief project dat een grote impact op de maatschappij of branche heeft én één van de maatschappelijke thema's raakt.

Thema's

Via het Rabo Impactfonds steunt onze bank initiatieven die de lokale leefomgeving binnen de regio Leiden-Haaglanden versterken. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dit fonds dient te worden aangetoond dat de donatie bijdraagt aan duurzame ontwikkeling van het werkgebied. Aanvragen dienen bij voorkeur onder één van de volgende thema’s te vallen: Financieel gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, Energietransitie.

Voorwaarden en meer informatie

Meer informatie over het Rabo Impactfonds, de voorwaarden en deadlines van de aanvraagrondes vind je hier: Onze coöperatieve bijdrage - Leiden - Katwijk - Rabobank

Wijze van aanvragen

Aanvragen kunnen worden ingediend via ons aanvraagformulier.
Bekijk eerst of uw aanvraag aan de criteria voldoet en binnen de tijdslijnen past.

Contact

Voor vragen over het Rabo Impactfonds kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie door een e-mail te sturen naar communicatie.LH@rabobank.nl.

Azim Dezign Webdesign: Aim Communication Webbeheer: Fonds 1818